MARLENKA® Kávé
A Marlenka kávé kávé 100% -ban Arabica, és csak a legszebb kávébabból készül, amelyet ideális klimatikus és földrajzi körülmények között termesztenek Brazíliában és Guatemalaban. Az időjárás, a magasság, a talajtípus és a talaj gazdagságának köszönhetően az Arabica bab több olyan anyagot tartalmaz, amelyek a kávét annyira összetettekké teszik. Az ínyenc kávék szinte kizárólag magas minőségű, enyhe fajtájú kávé Arabica.
Ha élvezni a Marlenka mézeskalácsokat, akkor szeretni fogja az új Arabica kávé Marlenka Cafe-t is.
A különbség az Arabica és a Robusta kávébab között
Ma két fő kávéfaj létezik. Coffea arabica, Arabica néven ismert Kávé, a világtermelés 75-80 százaléka és a Coffea canephora, Robusta kávé néven ismert, amely kb. 20 százalékot tesz ki.
Az Arabica kevésbé koffeint tartalmaz, mint bármely más, kereskedelmileg termesztett faj. A kávé és arabica babok kiváló íze a csészében, hogy több Ízletes és összetett, mint Robusta társaik. Robusta bab általában Olyan alacsonyabb ízű italokat állít elő, amelyek keserűbbek és magasabbak Koffein tartalmú.
A Coffea arabica körülbelül hét éve vesz részt. A növény tolerálhatja Alacsony hőmérséklet, de nem fagy, és a legjobb, ha a hőmérséklet lebeg Körülbelül 20 ° C-on. A növények sérülékenyek a rossz körülmények között és károsak A Robusta erőműhöz képest is sebezhetőbbé válik. Robusta kávét termesztenek Sokkal alacsonyabb tengerszint feletti magasságban (tenger szintje 3000 láb), és sokkal toleránsabb Meleg körülmények között, mint az Arabica kávé.

